Förebygg arbets­skador och ohälsa med Afa För­säkring

Prenumerera på nyhetsbrevet om Afa Försäkrings förebyggande arbete. Det har aldrig varit lättare att få en överblick över aktuell kunskap, system och stöd som de kollektiv¬avtalade för­säkring­arna möjliggör genom Afa För­säkring.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få aktuell kunskap om forsk­ning och förebyggande arbete inom arbetsmiljö och hälsa, ny statistik om sjukfrånvaro och arbets­skador, samt tips om kommande seminarier och event inom arbetsmiljö.

Afa För­säkring har sedan länge en förebyggande verksamhet där vi på olika sätt bidrar till tryggare och friskare arbetsplatser. Med kunskap, system och stöd som kommer till praktisk nytta på Sveriges arbetsplatser stöttar vi det förebyggande arbetet för minskad sjukfrånvaro och färre arbets­skador. Det är ett arbete i samverkan med arbets­marknadens parter och organisationer för att nå långsiktiga mål.

Lättare att hitta

Kommunikation och kunskapsspridning är en stor del av det förebyggande arbetet. Med nyhetsbrevet vill vi ge dig en bättre överblick av den samlade kunskap, och de system- och stödfunktioner, som vi erbjuder. Vi vill ge dig en snabb och enkel överblick över allt som är aktuellt och underlätta för dig att kunna fördjupa dig inom det som du ser som mest relevant.

Om nyhetsbrevet

I nyhetsbrevet får du regel­bundet allt detta på ett ställe i din e-post:

  • En samlad bild över aktuell kunskap från de statistik­rapporter om arbets­skador och sjukfrånvaro vi tar fram och den forsk­ning vi finansierar inom arbetsmiljö och hälsa.

  • Aktuell inform­ation om systemstödet för systematiskt arbetsmiljö­arbete och ekonomiska stöd som arbetsgivare kan söka.

  • Våra inspelade seminarier som du kan ta del av i efterhand.

  • Kalendarium för kommande seminarier, rapporter och andra viktiga datum.

  • Omvärldsspaningar inom hälsa/ohälsa.

Tipsa gärna en kollega. Vi ses i din mejlkorg!

Läs det senaste och tidigare nyhetsbrev: